Posebne ponude Pogledajte naše posebne ponude

Kostrenka - večer Krauthakera

Lijepo vrijeme i još bolje ljeto koje dolazi u svima bude onu strast koju svatko od nas realizira kroz svoje ideje. Naravno, naša strast prema gastronomiji bila bi nepotpuna da s istim takvim žarom i ljubavlju ne pristupamo i enologiji. Enologiji u smislu idealnih vinskih pratitelja svih naših jela.

Više...

Dašak Irske u Kostrenki

Dan svetog Patrika, ili na irskom Lá Fhéile Pádraig, najpoznatiji je nacionalni praznik na 'smaragdnom otoku', koji se svake godine slavi 17. ožujka.

Više...

Dan žena u Kostrenki

Postoji samo jedan dan u godini kada naše bolje polovice (mada svi znamo da su puno više od pola) dobiju zasluženu pažnju i ljubav.

Više...

Baš burger u Kostrenki

Za vrijeme dok se svi natječu da običnim jelima i kulinarskim tehnikama nadjenu što posebniji naziv, mi smo se odlučili za .... burger! Baš burger.

Više...

Krčka večer u Kostrenki

Antički Zlatni otok - Krk svojom blizinom ali prvenstveno svojom raznolikošću, tradicijskim nasljeđem, prelijepom prirodom i autohtonom kuhinjom spada u vjerojatno najinteresantnije destinacije ne samo na sjevernom Jadranu.

Više...

Nekako s proljeća ...eko večer u Kostrenki

Nekako s proljeća ... probudite zdravlje u sebi

U stalnom traženju novih izazova, educiranju i pomicanju granica restoranskog doživljaja, pripremili smo vam još jednu posebnu večer u Kostrenki.

Konzumiranje sezonskih namirnica pravi je blagoslov za vaš organizam a kad sve to još popratite s ekološkim uzgojem i provjerenim proizvođačima tada govorimo o istinskoj maloj ugostiteljskoj revoluciji.

Više...

Vinska večer u Kostrenki – upoznajte vina Badela 1862

Badel 1862 predstavlja svoje vinske uzdanice

Odlučili smo da vam nećemo dati mira ni sljedeći petak! Naime, zajedno s našim prijateljima u Badelu, u naredni petak 24. veljače s početkom u 19:00 sati organiziramo zajedničku večer u Kostrenki.

Badel 1862 najveći je i najstariji proizvođač vina i alkoholnih pića u Hrvatskoj, koji kvalitetom svojih proizvoda nastavlja i oplemenjuje bogatu tradiciju naslijeđenu od renomiranih kompanija, u prvom redu Pokorny, Patria, Arko i Badel Vinoprodukt.

Više...

Predfestivalska večer u Kostrenki - WineRi 2017

Da li ste čuli za Međunarodni eno – gastro festival WineRi 2017? Znate li da je jedan od partnera ovog festivala i Kostrenka?

Život s dobrom hranom i odličnom kapljicom

Ponuditi nešto novo, nešto izazovno i u svakom pogledu iznimno kvalitetno, glavni je pokretač našeg gastro kutka sreće -  Kostrenke.

Svi oni koji su do sada prisustvovali nekim od događanja koje smo organizirali, vjerujemo jako dobro znaju da gastro i eno priča kod nas ne završava samo na serviranju. Želja za produbljivanjem znanja, stvaranju kulture posjećivanja restorana te pružanju kvalitetnog i ugodnog druženja u takvim trenutcima naše su životno opredjeljenje.

Više...

Ljubav je u Kostrenki

Ako znamo da ljubav ulazi kroz usta, teško je zamisliti bolje mjesto od Kostrenke za provesti ugodne trenutke sa svojim najdražima. Uz klasičnu bogatu ponudu, za Valentinovo smo posebno osmislili i 3 menija za ljubitelje mesa, ribe i vegetarijance. U ugodnoj atmosferi, neskromno možemo reći, najljepše zimske terase u Kostreni imate priliku uživati u vrhunskim jelima i pićima u odabranom društvu. Bez obzira odlučite li se na rozbif s rigom, terinu od hobotnice, raviole s tikvicama i lososom ili brancina s rimskim njokima i šampinjone punjene gorgonzolom, zasigurno ćete uživati.

Više...

Pivska priča u Kostrenki

NAPOMENA: Slobodnih mjesta nažalost više nema! Hvala brzima na reakciji i pravovremenoj rezervaciji mjesta, a onima sporijima na iskazanom interesu :)

Da li ste znali da osim izvanrednog okusa, pivo krasi i titula jednog od najstarijih alkoholnih pića u ljudskoj civilizaciji? Mezopotamija se spominje kao vrijeme nastanka ovog alkoholnog nektara a njegova hranjivost u racionalnim i onim drugim predanjima doseže mitske visine. U svakom slučaju, bili vi pasionirani pivopija, sramežljivi “vikendaš” ili pobornik neke druge alkoholne kapljice, sasvim sigurno ste već probali ili sami spremali neka od poznatih jela u kojima je pivo obavezan sastojak. Ako mislite da se kulinarska vrijednost piva zaustavlja na “zalijevanju” ražnja ili pivskom kruhu, pravo je vrijeme da saznate sve o pivu i gastronomiji kroz našu pivsku priču.

Više...

Peka i ražanj

Dolaskom jeseni i hladnijih dana, naš organizam se prebacuje u zimski režim i osjećamo veću potrebu za "težom" hranom. Gastronomija u svojoj tradicionalnoj inačici, ove naše prostore počastila je nadaleko poznatom pripremom prvenstveno mesnih specijaliteta pod pekom i na ražnju. Iznimni domaći specijaliteti janjetina na ražnju ili pod pekom uz teletinu te hobotnicu, tvore okosnicu gotovo svih ponuda tradicionalnih kuhinja na našim prostorima. Imajući u vidu da u cijeloj našoj "Kostrenka" priči nudimo iznimni organoleptički doživljaj, za vas smo pripremili i dva tradicionalna načina pripreme jela u našoj izvedbi. Pod nazivom "Ražanj i peka u srijedu" krije se novi gastro doživljaj koji će Vam omogućiti uživanje u tradicionalnim jelima: Janjetina na ražnju ili pod pekom te teletina ili hobotnica pod pekom.

Više...

Radno vrijeme

Od utorka do nedjelje od 9:00 - 23:00
Ponedjeljkom ne radimo.

Gdje smoJavite nam se!

Pišite nam

Informacije

Za sve informacije koje Vas zanimaju a niste ih uspjeli naći na našim stranicama, slobodno nam se obratite uz pomoć ovog kontakt formulara ili nas nazovite.

Adresa

Kostrenka
Rožići 3
51221 Kostrena

Pronađite nas